Search
  • Statera

Blog 9: Kam po zimsko in jesensko kolekcijo?

Ker se zavedamo, da se vprašanje iz naslova na poraja samo nam ampak tudi mnogim bralcem, smo se odločili da Vam olajšamo odločitev. V sodelovanju s trgovino Tomas Sport smo Vam pripravili neverjetno akcijo.


Tomas SportZnamka Tomas Sport je slovenskim kupcem znana že vse od leta 2001, ko je odprla svojo prvo poslovalnico. Že od samega začetka je cilj znamke Tomas Sport, da slovenskim kupcem ponudi vrhunske, svetovno znane, znamke po ugodnih in dostopnih cenah. Veseli nas, da lahko posledično te znamke in to kvaliteto ponudimo tudi Vam, našim zvestim obiskovalcem Qcentra Ptuj na Puhovi.Med zgoraj omenjenimi znamkami velja izpostaviti vedno bolj popularno znamko New Balance, ameriško klasiko Under Armour, večno aktualna Adidas in Nike, zimzeleno Converse ter med tekači nepogrešljivo Hoka One One, ki že vrsto let pobira nagrade za najboljši tekaški čevelj.

Ker pa govorimo o zimski in jesenski kolekciji bi radi še posebej izpostavili izjemno kakovostno finsko znamko Icepeak ter švedsko znamko 8848 Altitude. Gre za znamki najvišjega kakovostnega razreda po dostopnih cenah. Da pa bodo jesenski izdelki omenjenih blagovnih znamk še bolj dostopni smo pripravili prav posebno akcijo.Se vidimo v Tomas Sport-u v nakupovalnem središču Qcenter na Puhovi!


15 views0 comments

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.