Search
  • Statera

Blog 4: Nazaj v šolo s trgovino Pepco!

Zadnji blog v mesecu avgustu smo posvetili diskontni trgovini Pepco, ki se nahaja v nakupovalnem središču Qcenter Ptuj na Puhovi. Pepco je evropska veriga diskontnih trgovin, ustanovljena leta 1999, z oblačili za vso družino in gospodinjskimi izdelki po najnižjih cenah. V zadnjem času so razširili ponudbo tudi na področje dekorativnih izdelkov. Kupcem želijo zagotoviti napreprostejši in najcenejši dostop do vseh izdelkov, česar se držijo tudi v poslovalnici znotraj nakupovalne ulice Qcentra Ptuj.


Trgovina Pepco v Qcentru Ptuj na Puhovi

V mesecu avgustu so v trgovini Pepco pripravili posebno akcijo “Pripravljeni na šolo”, kjer vam nudijo vse, kar šolarji potrebujejo za uspešen začetek šolskega leta. Poleg širokega asortimana oblačil za v šolo za vse starosti, copatov in pižam so ponudbo razširili tudi na zvezke, peresnice, barvice, svinčnike ter tudi nahrbtnike. Vse našteto ponujajo po izjemno privlačnih nizkih cenah, tako da so izdelki dostopni res vsakomur. Kljub nizkim cenam pa izdelki ne zaostajajo po kakovosti ali izgledu.

Mapice "Frozen" v trgovini Pepco

Novost v ponudbi je tudi široka ponudba posod za malico, pri čemer lahko izbirate med klasičnimi posodami, posodami z raznoraznimi motivi ipd. Poleg vsega ponujajo tudi košare in škatle za dodatke, kamor lahko doma shranete zvezke, zapiske in ostalo.

Široka ponudba škatel za malico

Do začetka šole je le še en teden, tako da pohitite z obiskom nakupovalnega središča Qcenter Ptuj na Puhovi ter trgovine Pepco in tako ujemite še zadnje poletne popuste!


19 views0 comments

Recent Posts

See All

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.