Search
  • Statera

Blog 19: Velika nagradna igra Qcentra Ptuj v Puhovi

December je čas obdarovanja. Predvsem v težkih časih ne smemo pozabiti na svoje najbližje in tiste, ki nam ravno v teh časih stojijo ob strani. Počaščeni smo, da imamo tako zveste stranke, ki tudi v teh časih redno zahajate v naše nakupovalno središče. Ker trenutno ne moremo podeljevati bonov na torkovih srečanjih v živo smo se odločili, da pripravimo veliko nagradno igro na naših socialnih omrežjih in spletni strani.


Že dober mesec je minil od našega zadnjega torkovega druženja z Vami. Vsak torek smo s super ekipo Radio Tednika Ptuj pričarali nasmeh na obraz kar 4 srečnežem, ki so prejeli bone za 20 evrov. Med žrebanji pa smo z odličnimi voditelji poklepetali o novostih v samem centru in o akcijah, ki jih preprosto ne smete zamuditi. Verjamemo, da ta srečanja pogrešate tudi vi.

Da bo čakanje do prihodnjih torkovih srečanj čim lažje bomo obdarovanje v decembru preselili na splet, kjer lahko najdete našo novo pravkar prenovljeno spletno stran. December je nekaj posebnega, zato bomo v naši nagradni igri osrečili zmagovalca z Qcentrovim bonom. Verjamemo, da se sprašujete kako lahko sodelujete. Nagradna igra je zelo preprosta morate samo všečkati našo stran Qcenter Ptuj na Facebook-u ali slediti naši strani na Instagramu. Drugi pogoj je, da vnesete svoj e-poštni naslov na naši spletni strani. Nagrajenca ali nagrajenko nagradne igre bomo izžrebali 24. 12. na spletni strani in socialnih omrežjih Qcentra Ptuj v Puhovi.


Medtem, ko pa skupaj čakamo rezultate nagradne igre ste lepo vabljeni po nakupe božičnih daril v naš center. Izbire je kljub situaciji ogromno. Odlično decembrsko darilo pa so tudi sami Qcenter darilni boni. Svoje si lahko zagotovite na naši spletni strani.


Se vidimo v Qcentru Ptuj v Puhovi!


40 views0 comments

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.