Search
  • Statera

Blog 18: Kava za na pot v praznično okrašenem Qcentru Ptuj na Puhovi

Mnogi podjetniki se na žalost zaradi Korona bolezni soočajo z velikimi težavami. Zelo slabo so jo odnesli tudi gostinci, ki imajo že dobršen del letošnjega leta svoje lokale zaprte. V takšnih časih sta vztrajnost in iznajdljivost ključnega pomena, kar se kaže tudi v povečani ponudbi kave za na pot.

Kljub temu, da vse poslovalnice v Qcentru Ptuj na Puhovi še niso odprle svojih vrat imamo ogromno zvestih strank, ki redno obiskujejo naš center. Da jim kljub situaciji ponudijo nekaj več so se odločili v Tajkun Baru, ki se nahaja na sredi nakupovalne ulice. V Tajkun Baru v decembrskem času pripravljajo tudi vročo čokolado, izbirate lahko med veliko ponudbo čajev in decembrskih napitkov. Poskusite lahko vrhunsko kavo za na pot, ki popestri vsako jutro.


Magična pa ni samo kava, ampak celotna kulisa v Qcentru Ptuj na Puhovi, s Tajkun Barom na čelu. Pred samim centrom že stoji božična smreka, ki je letos še posebej visoka. Tudi notranjost centra je že okrašena s prelepimi okraski. Da pa ne bo ostalo samo pri okrasitvi se trudimo, da vas in vaše najmlajše razvedrimo s pestrim decembrskim programom, ki se bo odvil v drugi polovici decembra.


Do takrat pa ste vabljeni v Qcenter Ptuj na Puhovo. Bodisi na tople napitke v Tajkun Bar, po vrhunsko hrano v Restavracijo Andiamo, po parfum v Tiamo, na Pošto,v Trafiko 3Dva, Tuš, Drogerijo Tuš, na SKB banko ali pa v Optiko Oftalmos. Izbire je kljub situaciji ogromno.


Če pa še vedno ne veste kaj za praznike podariti svojim najbližnjim so odlična izbira Qcenter darilni boni. Le te bomo tudi podarjali v akcijah na socialnih omrežjih, tako da svetujemo da nam sledite.


Se vidimo v Qcentru Ptuj na Puhovi


12 views0 comments

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.