Search
  • Statera

Blog 17: Veseli december v Qcentru Ptuj na Puhovi

Le redke stvari imajo večji čar, kot decembrski sprehod in opazovanje lučk v mestu ter obdarovanje najbližjih. Kljub vsem izzivom, ki so pred nami ta december, se moramo zavedati, da je bistvo tega meseca v preživljanju kakovostnega časa z našimi najbližjimi.


Letošnji veseli december nam daje lepo priložnost, da se zbližamo s svojo družino, opravimo tisti telefonski klic prijatelju, ki smo ga zaradi vseh obveznosti tako odlašali, ali pa se preprosto le usedemo ob kamin in ob vroči čokoladi in čaju opazujemo prve snežinke, ki belijo vrtove. Zdaj imamo priložnost, da se ustavimo in razmislimo, katere stvari so nam res pomembne in zakaj smo lahko tudi v teh časih hvaležni.

Tudi za ekipo Qcentra Ptuj na Puhovi je letošnji december obrnjen na glavo, a smo hvaležni, da imamo zveste kupce, ki prav tako kot mi komaj čakate, da Qcenter spet zaživi v svojem polnem sijaju. Tokrat okrašen z živimi decembrskimi barvami in lučkami. Pričakali Vas bomo z veliko praznično ponudbo daril, okraskov za jelko in vseh stvari, ki naredijo praznike prijetne in tople ter pričarajo tisti poseben občutek radosti, o katerem pojejo božične pesmi. Prav tako, kot tudi lansko leto se bo tudi letos v Qcentru Ptuj na Puhovi zvrstil pester prazničen program, tokrat prilagojen ukrepom. Brez skrbi, tudi letošnji december v Qcentru Ptuj na Puhovi ne bo minil brez presenečenj. Preden pa Vam razkrijemo katerih, Vas lepo vabimo v trenutno odprte poslovalnice Supermarketa Tuš, Drogerije Tuš, Trafike 3Dva, Optike Oftalmos, SKB Banke, Pošte Slovenije ter po kavo za na pot v Tajkun bar.


Upamo, da bomo tudi v teh drugačnih časih lahko del vaše praznične zgodbe. Trudimo se, da Vam olajšamo iskanje daril po celem mestu, zato boste tudi letos lahko v Qcentru Ptuj na Puhovi našli vse za lep december na enem mestu.


Pripravljeni na bodoče izzive mislimo na vas in se veselimo vašega obiska v praznično magičnem Qcentru Ptuj na Puhovi.


11 views0 comments

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.