Search
  • Statera

Blog 16: Arbadakarba - beri nazaj, čaraj naprej!

V trenutni situaciji je še toliko bolj pomembno, da si vzamemo čas za dobro voljo. Pomena dobre volje se že dolgo zaveda ekipa Arbadakarbe, ki s svojo čarobno energijo osrečuje vse okoli njih, bodisi na dogodkih, bodisi v njihovi trgovini.

V trgovini lahko najdemo vse za zabavo, poroke, rojstne dneve, pustne kostume, široko izbiro iger in igrač ter še mnogo več. Trgovina pa je zelo priljubljena tudi zaradi velike ponudbe personaliziranih balonov. Izbirate lahko med baloni vseh velikosti in oblik, ki popestrijo prav vsako praznovanje, vse od rojstnih dni do obletnic poroke. Zraven tega, da lahko sami izberete tisk na balonu, v Arbadakarbi po novem nudijo tudi poljuben tisk na tekstil in šalčke.

V času, ko za rojstne dneve in druge posebne priložnosti težko obiščemo svoje bližnje, lahko Arbadakarba poskrbi za dostavo balonov in drugih daril na dom po celi Sloveniji, s čimer boste prijetno presenetili svoje najdražje in jim dali vedeti, da mislite nanje. Prav tako vam nudijo možnost osebnega prevzema artiklov v Qcentru Ptuj v Puhovi. V časih, ko je trgovina trenutno še zaprta pa lahko celotno ponudbo izdelkov vidite v njihovi spletni trgovini.

Arbadakarba je veliko več, kot le trgovina, je tudi ‘’Agencija zabave’’. Odlična animacijska ekipa popelje poroke, otroške dogodke, razna praznovanja in še mnogo več, na višji nivo. Med širokim naborom storitev pa najdemo tudi poučne vsebine, konceptualne dogodke, ognjene šove, otroške predstave, popestritveni program in še mnogo, mnogo več. Če hočete, da vaše slavje ostane gostom še dolgo v spominu je Arbadakarba pravi naslov za vas.

Ekipa Arbadakarbe pripravlja v začetku naslednjega leta zelo veliko presenečenje. Namignemo lahko, da bo šlo za največje presenečenje v tem delu Slovenije in, da se bo nahajalo v Qcentru Ptuj v Puhovi. Za več podrobnosti spremljajte socialne medije Arbadakarbe in Qcentra Ptuj v Puhovi.

Se vidimo v Arbadakarbi v Qcentru Ptuj v Puhovi!


8 views0 comments

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.