Search
  • Statera

Blog 15: Postanite kuharski mojstri s Qcentrom Ptuj!

Situacija z zaprtjem trgovin se je v zadnji dneh močno zaostrila, odprte ostajajo zgolj poslovalnice, ki ponujajo le najnujnejše artikle. Glede na to, da v supermarketih velja omejitev nakupa izključno na živila, smo se v Qcentru Ptuj odločili, da Vam nekoliko popestrimo karantensko življenje z pripravo zanimive jedi, naravnost iz babičine kuhinje!

Preden pridemo do »slastnega dela« tega članka vas obveščamo, da nakupovalno središče Qcenter Ptuj na Puhovi, kot celota obratuje po normalnem delavniku. Normalno obratujejo: Supermarket Tuš, Drogerija Tuš, Pošta Slovenije, Optika Oftalmos, Trafika 3DVA, banka SKB ter Tajkun bar z kavo za na pot. Poleg omenjenih je v Qcentru Ptuj možen oseben prevzem artiklov, naročenih preko spleta ali telefona v sledečih poslovalnicah: Arbadakarba, Jysk, Obi, Andiamo Pizzeria (ima tudi dostavo) in Sgermobil Telekom.

Vrnimo se zdaj na bolj slasten del tega članka. Verjamemo, da je marsikdo izmed Vas v teh karantenskih časih postal mojster v peki bananinega kruha ali sadnih tort. Ker verjamemo, da to že obvladate, smo se odločili, da se sami vrnemo v tiste, malo lepše čase, ko se je vil dišeč vonj iz babičine kuhinje. Posebej za vas smo tako z Qcentrovo babico pripravili jed, ki je verjetno še niste jedli. Sami smo jo poimenovali kar Qcentrova mineštra. Je izjemno enostavna za pripravo, vsebuje veliko zelenjave (saj veste, vitamini so pomembni v teh časih), pa tudi nekaj tiste pregrešne sestavine, brez katere Štajerci ne moremo (štajerskega brancina – svinjine seveda!).

Se Vam že cedijo sline? Nam tudi! Vabljeni, da nas spremljate na Facebooku (Qcenter Ptuj) ali Instagramu (qcenter_ptuj), kjer bomo seveda objavili video priprave te prečudovite Qcentrove mineštre. Kam po sestavine se sprašujete?

V supermarket Tuš v Qcenter Ptuj na Puhovi seveda!

Ostanite zdravi in se vidimo!

P.S.: pa dober tek!


11 views0 comments

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.