Search
  • Statera

Blog 14: Optika Oftalmos se predstavi!

Kako se na enostaven način izognete očesnim boleznim, še preden vam povzročijo nepopravljivo škodo...

Če to berete, potem vam je zdravje oči verjetno pomembno in vesela sem, da je temu tako! Oči so vendarle eno izmed naših najdragocenejših čutil, s katerimi zaznavamo več kot 80 odstotkov vsega, kar nas obdaja in škoda bi bilo, če ne bi zanje skrbeli tako, kot je treba.

Večina ljudi sicer ve, da mora poiskati strokovno pomoč, če se pojavijo glavoboli, migrene, utrujenost, zamegljen vid ali pa rdeče in suhe oči. To so konec koncev splošno znani simptomi, da z očmi nekaj ni v redu.

Obstaja pa ena zanka…

Marsikdo se žal ne zaveda, da očesne bolezni ne nastanejo čez noč, pač pa se razvijajo tiho in vztrajno - brez naše vednosti. To pomeni, da lahko mine tudi več let, preden boste začutili, da je z vašim vidom nekaj narobe. Vzemimo za primer glavkom oziroma zeleno mreno, ki je ena izmed najpogostejših očesnih bolezni. Zanimivo je, da ta bolezen popolnoma nič ne ”boli”, po drugi strani pa počasi pripelje do nepopravljive okvare vida. To je seveda zgolj en primer, obstaja pa še mnogo podobnih.

Ali sploh lahko kaj preventivno naredite?

Seveda. Rešitev je zelo preprosta in imenuje se redna kontrola vida. Z njo lahko namreč odkrijete kar 90% "nevidnih" težav, še preden se pojavijo in povzročijo kakšno hujšo škodo. Pogostost pregleda je sicer odvisna od starosti, področja dela in ostalih dejavnikov, vendar če vzamemo neko povprečje, vam priporočam, da opravite pregled vsaki dve leti. Vem, sedaj si morda mislite: "Sliši se zanimivo, ampak ni variante, da plačam za nek pregled in čakam več mesecev, če pa je z mojimi očmi morda vse v redu."

Naj vas razveselimo...

Za razliko od mnogih konkurentov, pri optiki Oftalmos za očesni pregled ne boste rabili plačati niti centa, prav tako pa ste lahko na vrsti že v nekaj dneh. Omogočamo vam namreč popolnoma brezplačen in neobvezujoč pregled, kjer bomo skupaj ugotovili, kakšno je stanje z vašimi očmi. Z drugimi besedami – za izgubiti nimate prav nič, tako da…

Tole je vaš naslednji korak…

Če želite izkoristiti tole super priložnost, preprosto pokličite na 070-608-507, povejte da ste prebrali tale članek in skupaj bomo poiskali termin, ki vam bo najbolj ustrezal. Se slišimo!


28 views0 comments

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.