Search
  • Statera

Blog 13: Vpliv COVID-19 na obratovanje največjega ptujskega trgovskega centra?

Glede na vladne predpise je trenutno velika večina trgovin po Sloveniji zaprtih. To močno vpliva tudi na delovanje največjega nakupovalnega središča na Ptuju, Qcentra Ptuj na Puhovi. Za vas smo preverili katere poslovalnice so še vedno odprte in katere so odprte s spremenjenim redom.

Nakupovalno središče Qcenter Ptuj na Puhovi, kot celota obratuje po normalnem delavniku. Kar nekaj poslovalnic v samem nakupovalnem središču lahko po zadnjih navodilih vlade še vedno obratuje neovirano. Tako še vedno normalno obratujejo naslednje poslovalnice: Supermarket Tuš, Drogerija Tuš, Obi, Pošta, Optika Oftalmos, Trafika 3DVA, Cvetličarna Sončnica, Hamler in SKB Banka.

Veseli smo, da se je ogromno drugih naših partnerjev uspelo prilagoditi na razmere in Vam, dragim kupcem, omogočajo naročilo in prevzem blaga. Naročanje izdelkov tako bodisi lahko poteka preko spleta ali preko telefonskega klica, izdelke pa lahko osebno prevzamete v nakupovalnem središču. Med takšne poslovalnice sodijo Sgermobil Telekom, Arbadakarba in Jysk. Restavracija Andiamo pa še vedno omogoča tako osebni prevzem, kot tudi dostavo hrane (in pijače) na dom. Omeniti velja tudi Tajkun bar, v katerem lahko še vedno naročite vrhunsko kavo za po poti.

Vse obiskovalce hkrati naprošamo, da si ob vstopu v nakupovalno središče razkužijo roke, obvezno nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo (vsaj 1,5m) ter tako pripomorejo k zajezitvi širjenja COVID-19.


Kljub trenutni situaciji se veselimo vašega obiska v največjem nakupovalnem središču na Ptuju.

Se vidimo v Qcentru Ptuj na Puhovi!


3 views0 comments

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.