Politika zasebnosti

Politika zasebnosti je bila pripravljena 18. maja 2020 v skladu z novo EU zakonodajo o zasebnosti podatkov, Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

 

 

Ta politika zasebnosti opisuje, kako se vaši osebni podatki zbirajo, uporabljajo in delijo ob obisku spletnega mesta www.agency-statera.com.

 

1) OSEBNE INFORMACIJE

 

Ko obiščete spletno mesto, samodejno zberemo določene podatke o Vaši napravi, vključno s podatki o Vašem spletnem brskalniku, IP naslovu, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, ki so nameščeni v Vaši napravi. Poleg tega med brskanjem po spletnem mestu zbiramo podatke o posameznih spletnih straneh, ki si jih ogledate, katera spletna mesta ali iskalni izrazi so Vas napotili na spletno mesto in informacije o tem, kako komunicirate s spletnim mestom. Te samodejno zbrane podatke imenujemo "informacije o napravah".

 

2) INFORMACIJE O NAPRAVAH ZBIRAMO S POMOČJO NASLEDNJIH TEHNOLOGIJ:

 

a) "piškotki" so podatkovne datoteke, ki so nameščene v Vaši napravi ali računalniku in pogosto vsebujejo anonimni enolični identifikator. Če želite več informacij o piškotkih in kako onemogočiti piškotke, obiščite http://www.allaboutcookies.org.

a) "log files" spremljajo dejanja na spletnem mestu in zbirajo podatke, vključno z naslovom IP, vrsto brskalnika, ponudnikom internetnih storitev, sklicevalnimi/izhodnimi stranmi in datumom/uro.

c) "web beacons", "tags" in "pixels" so elektronske datoteke, ki se uporabljajo za beleženje informacij o tem, kako brskate po spletnem mestu.

 

3) DELITEV OSEBNIH INFORMACIJ

 

Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami, da nam pomagajo pri uporabi Vaših osebnih podatkov, kot je opisano zgoraj.

 

Na primer, uporabljamo:

a) Wix, za delovanje našega spletnega mesta - več o tem, kako Wix uporablja Vaše osebne podatke, lahko preberete tukaj: https://www.wix.com/about/privacy

b) Google Analytics, da nam pomaga razumeti, kako stranke uporabljajo spletno mesto - več o tem, kako Google uporablja vaše osebne podatke, lahko preberete tukaj: https://www.google.com/intl/sl/policies/privacy/. Prav tako se lahko izklopite iz storitve Google Analytics tukaj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Nazadnje lahko delimo Vaše osebne podatke v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi, da se odzovemo na sodni poziv, iskalni nalog ali drugo zakonito zahtevo po informacijah, ki jih prejmemo, ali da drugače zaščitimo naše pravice.

 

4) OGLAŠEVANJE

 

Kot je opisano zgoraj, Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje ciljnih oglasov ali trženjskih komunikacij, za katere menimo, da bi Vas lahko zanimale. Če želite več informacij o tem, kako ciljno oglaševanje deluje, obiščite izobraževalno stran Network Advertising Initiative (NAI) na naslovu: http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

Ciljno oglaševanje lahko izklopite s spodnjimi povezavami:

a) Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

b) Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

c) Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 

Poleg tega lahko nekatere storitve izključite tako, da obiščete Digital Advertising Alliance’s opt-out portal na naslovu: http://optout.aboutads.info/.

 

5) VAŠE PRAVICE

 

Kot rezident EU imate pravico do dostopa do osebnih podatkov, ki jih imamo o Vas, in do zahteve, da se Vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti to pravico, nas kontaktirajte preko spodnjih kontaktnih podatkov.

 

6) SPREMEMBE

 

To politiko zasebnosti lahko občasno posodabljamo, z namenom, da je v skladu s spremembami naših praks ali zaradi drugih operativnih, regulativnih in pravnih razlogov.

 

7) KONTAKTIRAJTE NAS

 

Če želite več informacij o naših praksah zasebnosti, če imate vprašanja ali če želite vložiti pritožbo, nam pišite po e-pošti: statera.net@gmail.com ali po pošti z uporabo spodnjih podatkov:

 

PODATKI O PODJETJU

 

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29, 2250 Ptuj, Slovenija

TRR: SI56 0000 0000 0000 000

E-mail: statera.net@gmail.com

Telefonska številka: +386 (0)70 506 007

Spletna stran: www.agency-statera.com

Statera, dejavnosti oglaševalskih agencij, Lirija Zemljarič s.p.

Belšakova ulica 29

2250 Ptuj

© Agencija Statera, 2021. Vse pravice pridržane.